Warta Industri
VR

WZX-Naha Nganggo Seamless Shapewear Tank Body Shaper Compression Top?

2021/07/28

Naha Nganggo Seamless Shapewear Tank Top Body Shaper Compression Kamisol?

-W Z X-

Nilontank top shapewear kalawan breathability alus sarta pangaruh Uap-wicking. Aya rupa-rupa gaya tank top shapewear, kayaning open-bust shapewear tank top, nirkabel shapewear kutang, shapewear kutang jeung underwired jeung tali lega, camisole pikeun awéwé shapewear tank tops kalawan diwangun-di bra sarta gaya béda ngawula kaperluan béda.


Tank top shapewear penting nyaéta potongan kasual konci pikeun ngagem berlapis atanapi nyalira.


Henteu ngan ukur tank top shapewear tiasa dianggo nyalira, sapertos camisole sapopoé, tapi ogé langkung fungsional tibatan rompi sapopoé, tank top shapewear anu ngabantosan ngaleungitkeun gumpalan sareng ngabentuk sosok awéwé.


Tank top Shapewear nyaéta kontrol beuteung sareng bentuk cangkéng sareng ngagampangkeun awéwé ngagem papakéan awéwé modis anu éndah.


Tank top shapewear anu nyaman tiasa dianggo langsung salaku kamisol sapopoé sareng gaduh régangan 4 arah anu manteng pisan sareng henteu ngabeungkeut.


Dijieunna tina nilon kualitas luhur sareng spandex, aranjeunna henteu kandel sanajan dina usum panas.


Anjeun ogé tiasa milih pikeun ngaropea produk shapewear anjeun sareng benang fungsional sareng nambihan benang rasa tiis pikeun masihan produk shapewear anjeun langkung karakter.


Upami anjeun hoyong tank top shapewear anjeun tiasa dianggo sapanjang usum, sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta nilon sareng spandex sareng top tank shapewear ogé tiasa janten baju jero termal sareng ogé ngabentuk awak awéwé nalika usum tiis.


Awéwé shapewear cami jeung bra nampilkeun tali nu teu ngali di. Kompresi luhur shaper awak awéwé méré pas super nyaman nu nangkeup kurva dirina, ngajadikeun awéwé ngarasa endah bari kasampak stunning.


Pabrikan shapewear WZX mangrupakeun pabrik shapewear ti Cina nu ngarojong kustomisasi sakabeh tipe shapewear. Kami ngahasilkeun tops shapewear kualitas luhur anu breathable, nyaman, sarta pohara stretchy.


Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan kami


Surélék:wzx@wzxmart.com

WhatsApp: +86 13480808978


    


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English Português Português bahasa Indonesia bahasa Indonesia Latin Latin 日本語 日本語 العربية العربية ภาษาไทย ภาษาไทย français français 한국어 한국어 Español Español italiano italiano русский русский Deutsch Deutsch Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文
Basa ayeuna:Sundanese