Produk
MACA DEUI

Gagasan Wenzhanxing mangrupikeun prembang ngawangun anu pangsaéna, urang fokus kana baju jero seamuh anu luka, dirérakeun yén pakéan adustus, pakéan adat sareng produk maternity. Produk kami kalebet three baju karét, mundur, wong kakuan bes janten woryes, awak kapértis, olahraga bra sareng leg olahraga. Salaku tambahan, urang tiasa masihan otm& jasa OEM.

WZAs World Worldier Tummy Tummy Control Awak Slimer Shape
WZAs World Worldier Tummy Tummy Control Awak Slimer Shape
Wanoja Wrist Palatih Gancang Forbear Fireware FullKaayaan awak Selimpung ieu dilakukeun tina kualitas anu mangrupakeun anu luhur, seksoro silky, sareng ambomptrat, kortorwe. Karir atanapi bodike khas ieu tiasa dianggo unggal dinten, gampang ngawangun cangkéng anu sampurna sareng kurva hip, masihan anjeun kurva séksual anu anjeun tangan inohong, ngajadikeun pikaresepeun.
WZAs Wanoja Wanoja Tummy ngontrol panyungsi atanapi panyadia atanapi panyungsi atanapi
WZAs Wanoja Wanoja Tummy ngontrol panyungsi atanapi panyadia atanapi panyungsi atanapi
Awéwé Worist Storys Kulit Tops Slim Fire Firo Sexwes Sexy Sexy Bryys BryydLaporan Bawahna pikeun awéwé nganggo Karajinan Khusus ngajantenkeun komprési teguh dina bagian tengah, dibungkus cangkéng& beuteung& Balik, ketat tummy anjeun sareng tonggongna, ogé tiasa nyumputkeun nabrak sareng batu dina dua sisi pikeun ngintunkeun cangkéng anjeun, masihan anjeun inohong jaminan anu éndah. Sakeurlang anu heureuy pikeun awéwé sareng Bra mangrupikeun desain beuheung klikal, babung anjeun, buah payu anjeun, teras nyanghareupan bakal dijantenkeun. Lebaran leuweung awéwé tiasa dianggo kalayan bra favorit anjeun, anu ngabantuan pikeun angkat garis dada sareng nunjukkeun bentuk jamangan seksi.
WZAR MOVARS Shaps Shack
WZAR MOVARS Shaps Shack
Redweware Sportan Wanoja Strimest Sules Wildle Hijige StorwearBobo atanapi gotarsar segoreges megores ieu henteu nyadiakeun batu lemes, balik deui, sareng dip dina agrees ketat, sesah sadayana nabrak.4-jalan sareng ruangan anu cukup. tumuwuh. Para keribat lemes sareng kulit anu ramah dina baju teu kaciara dina pakéan maternity, ngalanggar aman pikeun kaséhatan kakandungan. Mama tiasa ngagem kana sababaraha kasempetan anu penting, mandi, poto orok, ogé pikeun ngagem sapopoé.
WZAs Wanoja Fours Fire Spring Springhetti Stragele Street Greteare Okt OEM OTM
WZAs Wanoja Fours Fire Spring Springhetti Stragele Street Greteare Okt OEM OTM
Klip lengkep pikeun awéwé dina pakean pakéan spaghetti lakur lempeng kerentis panjang lempeng numpak wengiPakéan Tunic ieu dilakukeun tina enteng enteng digancong bahan ambekan, toél damang raos lemes sareng gugus. Éta ampir teu mungkin pikeun nolak vibes anu jahat Desain anu pikaresepeun na nyaéta pakéan usum panas anu ngagaduhan hiburan Scaghetti sareng plastik spagoy Gaya klasik: gaya lempeng cocog pikeun tokohang jalma, sareng panutupan pantai Pembar Dasarkan sampurna pikeun kaayaan langkung seueur.
Layanan adat

Jasa Desain / 7-Dewan Buktina Fasting / Ukuran Ukuran Ditambah / Lingkungan Perlindungan Life / Blogo Logo Proses / Pangiriman Gancang / Tim Profesional

Tétéla Wanzhanxing Co. Ltd. mangrupikeun pabrik anu disertakeun BSCI. Kami nyayogikeun paleméndahan urang kalayan awak bumi gedong subur-premium, baju jero dasar dintenna, pengacara pakét pikeun gammy sareng cangkéng sareng jasa pelatih di dunya. Kami nyayogikeun jasa réspon sareng tukang nyiptakeun paménta customer kalayan tim komunikasi profésional.

Produk kami ngahasilkeun nyaéta sadaya mérek perlindungan lingkungan.

Urang tiasa ngalakukeun biaya 7 poé gancang sareng percetit logo pribadi.

Naha anjeun milarian produsén anu langkung saé? Di dieu urang, punten kirimkeun kami email atanapi whatapp sareng batur ti tim kami bakal balik deui ka anjeun dina 12 jam.

  • Pabrik diverifikasi

    Pabrik ngagaduhan sertifikasi BSCI. Benang ngagaduhan sertifikasi OEKO-tex.

  • Tim RD profésional

    Tim profésional nyiptakeun produk mobil gaya sareng anu langkung ageung sareng ngaropéa merek pribadi pikeun konsumén.

  • Mesin seamling dina sababaraha ukuran

    Lembur anu mulus sareng 12 inci - 19 inci Mesin Santon. Éta tiasa ngahasilkeun sagala rupa ukuran sareng diambah ukuran ukuran.

  • Pangiriman gancang

    Kapasitas produksi cekap sareng pangiriman gancang.

    Leuwih ti sapuluh taun pangalaman di pabrik egi.

  • 2004+
    Pendirian perusahaan
  • 300+
    Personel perusahaan
  • 13500+
    Daérah pabrik
Tétéla Wanzhanxing Co. Ltd.

Tétéla Wanzhanxing Co. Ltd. Sunfrae bentukna profésional, nerapkeun daérah 13,500 meter pasagi, sakedik kapasitas produksi anu cekap sareng pangiriman tepang. Kami parantos nyayogikeun OEM&Layanan ODM ka para nasabah tiwas dunya, AS, Inggris, Cai, H de sareng KR, écés.

Publissi pabrik dina konsép panyalindungan ékologis sareng lingkungan nalika nganggo téknologi anu paling maju pikeun nyayogikeun jasa kanggo brand anjeun:

1. Tim desain senior khusus, nyayogikeun desain bumbarna partanye mandip sareng buktina gancang 7-Dua.

2. Lembar kerja anu celembur, sareng 12 inci 2 inci skala anu diimpor ti Itali.

3. Koperatate nganggo merek nil, tempat superbier Yoid

4. Lingkaran Lingkiran sareng séhat anu segel.

5. Luberan Layanan merek anjeun kalebet logo, pakét, logo tag, é.

6. tim jasa profésional profésional masihan jasa épéktip.

Kami produsén bentuk profésional. "Inovasi, efisiensi, integritas" mangrupikeun prasat jasa perusahaan urang perusahaan.

Kami ngarepkeun gawé babarengan tulus sareng anjeun.

Pasualan
MACA DEUI

Nyaluyukeun pikeun anjeun tren panganyarna tina boreng / boreng ordereeeed atanapi boreng

WZM Water-buktina-buktina
WZM Water-buktina-buktina
WZx mangrupikeun pabrik BSCI khusus di ngawangun nagara di sakumna dunya salami 16 taun, ngagaduhan jaringan penjualan global anu diwangun ku wasiat sareng 53 nagara.Video ieu ngeunaan pagawean unggal dinten pabrik ieu, gudang aya lebu bébas sareng Uap-bukti. Nalika barang-barang pas sadaya pamariksaan, aranjeunna bakal dikirimkeun ka jabatan ieu pikeun bungkus sareng pengiriman.Naha anjeun milarian produsén wripeware Wanoja, baju jero, produk maternity?Henteu katingali salajengna. Anjeun di tempat anu leres!
Prosés WZX Ironing of Seamless Manufaktur Factory
Prosés WZX Ironing of Seamless Manufaktur Factory
WZX seamless baju jero Produsén Kilang kitu téhPausahaan Shapewear Top tur suppliers Shapewear borongan.Ieu teh video tina prosés Ironing, staf kami geus teuas kerja di bengkel Ironing.Simkuring boga proses sampel pisan dasar pikeun produk shapewear, baju jero, activewear, sarta maternity urang.Urang ngarojong jasa custom sampel saperti desain custom sarta nyadiakeun layanan brand hiji-eureun.Maksa di ngahasilkeun produk kualitas luhur ngajadikeun urang meunang kasuksésan. Sarta kami remen meunang kasuksésan sareng anjeun.
WZX prosés Desain Sampel of Adat Style Programming pikeun Mesin OEM ODM Seamless baju jero Produsén
WZX prosés Desain Sampel of Adat Style Programming pikeun Mesin OEM ODM Seamless baju jero Produsén
Nalika kami nampi design anjeun, urang bakal marios teh desain ningali lamun aranjeunna dina kamampuhan manufaktur urang. Lamun mangrupa item kami museurkeun jeung anjeun nampa cutatan urang, lengkah saterusna nya éta prosés sampling. kang Oki kami custom bakal mendesain dina komputer pikeun datangna up jeung programming produk, mangka baris nyambung mesin sareng programming, mesin seamless bakal ngahasilkeun produk gumantung programming, sampel munggaran asalna nepi.Borongan Profesional Shapewear Manufacturers, borongan suppliers Shapewear, WZX Seamless baju jero Produsén, Simkuring ngajamin kualitas pangalusna sarta harga panghandapna, pikeun detil saterusna ngeunaan produk urang mangga kontak kami!
Wzx gancang ngiringan produsén produsén pakét
Wzx gancang ngiringan produsén produsén pakét
Kami produsén sareng supplier profésional di China anu khusus pikeun ngahasilkeun produk kroping khusus.Jabatan bungkusan diwangun ti 70 staf ngalaman.Pamariksaan jarum bakal dilakukeun sateuacan sadaya barang dibagi pikeun mastikeun yén teu aya produk logam dina sagala barang kotak dibalingKami ngagaduhan solusi anu sampurna dina sagala prosés humarapan: pintonan produksi, angkutan materi, nina ieu.Salaku Pabrawers Discolears ngawangun, teu aya restraint, teu nyaman pikeun ngagem, harga lumrah.Ngan karasa bébas pikeun panalungtikan!
TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka kami

Nami
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusina