Alamanuia Tala Fou
VR

WZX Aisea e mana'omia ai e Tina ona Fa'aofu Iofu Siepi pe a uma le Fanau?

Iuli 14, 2021

Aisea e mana'omia ai e Tina ona fai se ofu tino pe a uma ona fanau mai?

-W Z X-


Tina i le tuai o le maitaga o le a iloa o le matua faateleina lemu, o le puipui o le manava ua amata foi ona faalauteleina, ona o itu e lua o le rectus abdominis musele o le a mai le ogatotonu o le manava papaʻe tulaga laina, o lona uiga, o le manava o se laina i luga. o itu uma e lua ua faasolosolo ona vavae ese. E foliga mai e lemu le pute, o lona uiga, o le toʻatele o tagata latou te maua i latou lava pe a uma ona fanauina i latou e manifinifi, naʻo le manava e le mafai ona leiloa le mafuaʻaga. O le tuueseeseina o le maso o le rectus abdominis o le a le mafai ai lava e tina ona leiloa o latou manava pe a uma ona fanau. O le taimi lenei, e faia ai se galuega taua, shapewear e mafai ona fesoasoani i tina Postnatal Restoration e faʻapipiʻi le piʻo o le tino, manava, puimanava, faʻalelei faʻapipiʻi o le tino, ina ia mafai ai e tina ona toe amata vave gaioiga masani masani pe a uma ona fanauina ina ia sili atu le mautinoa.


I se tulaga masani, o le taimi sili ona lelei e toe faʻaleleia ai o le 3 masina talu ona tuʻuina atu, sosoo ai ma le 6 masina. E tatau i le tina o le caesarean ona gauai atu i le toe faaleleia atoa o ona manua, ma seiloga lava ua faamalolo atoatoa e mafai ona ia ofuina se ofu tino.

E le gata i tina, o nisi teine ​​e fiafia i le lalelei e mafai foi ona ofuina. E le gata ina fa'aitiitia le ga'o ma le fa'atupuina o pupuni o le tino ae fa'asa'o fo'i foliga o le tino, fa'aleleia foliga o le tino, e pei o le fa'apapa, fa'asusu fatafata, ga'o o le puimanava, fa'afefe o le suilapalapa, ga'o o le ogavae, ma isi.

E le gata i lea, o foliga e le o se panacea, naʻo se fesoasoani i le paʻu o le mamafa, e le mafai ona e faʻamoemoe e ofuina foliga e mafai ona manifinifi, o le mea pito sili ona taua o le faʻaitiitia o le mamafa o le pulea lea o meaʻai ma faʻamalositino.

Ae e mafai ona fesoasoani ofu fa'alelei i tagata e fa'amaua o latou manava, fa'aiti'i o latou ogavae, ma fa'apena o latou sulugatiti a'o le'i manuia i le pa'u o le mamafa, e mafai ai ona latou ofuina so'o se mea latou te manana'o ai ma le mautinoa ma fa'aalia o latou pupuni matagofie o le tioata.


O le WZX Seamless Shapewear Factory ua tuʻuina atu i le gaosiga o laʻei sili ona lelei, tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga o foliga, e pei o le tua, ofu umi lima, ofu pupuu, ofu bikini, ma isi.

Matou te faʻaogaina le vulu maualuga maualuga, lea e le gata e mafai ona faʻapipiʻiina le tino, ae faʻalelei foi. O lo'o ta'imua a matou faiga fa'atekonolosi fa'ameamea ma matou tu'uina atu oloa maualuga, e le mafai ona suia i fa'ailoga i le lalolagi atoa.


Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou mo so'o se mana'oga

imeli:wzx@wzxmart.com

WhatsApp: +86 13480808978



Faamatalaga Faavae
  • Tausaga Faavae
    --
  • Pisinisi Pisinisi
    --
  • Atunuu / Itumalo
    --
  • Alamanuia autu
    --
  • Oloa autu
    --
  • Tagata auai
    --
  • Aofai tagata faigaluega
    --
  • Tausaga Taua Taua Taua
    --
  • Auina atu i fafo maketi
    --
  • Galulue faatasi
    --

Lafo lau fesili

Filifili seisi gagana
English
Português
bahasa Indonesia
Latin
日本語
العربية
ภาษาไทย
français
한국어
Español
italiano
русский
Deutsch
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Gagana nei:Faasamoa