OEM беспрекорни добавувачи на гаќи

Вие сте на вистинското место за OEM беспрекорни добавувачи на гаќи.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на Wanzhanxing Apparel.гарантираме дека е тука Wanzhanxing Apparel.
Производот е поефикасен од блескаво и флуоресцентни светилки, поефикасно осветлува одредени области и се потпира на помалку енергија за да го стори тоа..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет OEM беспрекорни добавувачи на гаќи.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • WZX женска облека за облекување безшевни облеки со висок појас, краток подигач на задник Облечи за тенок појас
    WZX женска облека за облекување безшевни облеки со висок појас, краток подигач на задник Облечи за тенок појас
    Женски го скроти вашиот цврст стомак за контрола на обликувањето на дише гаќи со кул удобностБесшевните гаќички со висок струк за женска контрола на стомак ќе го обликуваат вашиот струк совршено, им одговара на сите дами кои сакаат да останат во облици, како што се канцелариска дама, мајка по породувањето или оние кои сакаат да го изгубат салото на стомакот. Овие гаќички за облекување имаат беспрекорен дизајн за кратко сечење за да се осигури дека се удобни и разновидни под секоја облека.
  • WZX женска растеглива долна облека Удобни гаќички со среден струк Женски гаќички за дишење
    WZX женска растеглива долна облека Удобни гаќички со среден струк Женски гаќички за дишење
    Женска долна облека во боја, шарена лента, беспрекорна мека хипстерска мазна лента гаќички Женски бикини со средна висинаЖенски гаќи со широко меѓуножје што дише за дополнителна заштита, што ја отстранува потта, дише и здрави. Удобни кратки гаќички со целосна покриеност, погодни за постпородилен царски рез и за опоравување на абдоминална операција. Без возење нагоре и доволно растегливи за да се чувствувате сигурно. Лесно се ставаат и лесно се вадат, не премногу тесни или лабави, туку едноставно удобни. Убава алтернатива на гаќичките од типот „granny panty“. Добро измијте со помало собирање. Женските гаќи нудат убаво смирувачко чувство со широко меѓуножје што дише за дополнителна заштита, што ја отстранува потта, дише и здраво. Повеќекратните опции за бои носат многу радост во вашиот секојдневен живот. Погоден за домашна употреба, пред спиење и секојдневна употреба.
  • WZX Бесшевни градиент Hi Cut Panty Factory Custom Made
    WZX Бесшевни градиент Hi Cut Panty Factory Custom Made
    Женска долна облека Памучни лесни меки хипстерски гаќи Женски бикини со средна подемКористете ја најнапредната технологија за едноделно сечење, помалку шевови, повисоки трошоци, донесете подобра покриеност, оставете ги нашите беспрекорни памучни гаќички да бидат совршени за секоја пригода. Супер невидливата беспрекорна долна облека би била одлична за теретана, вежбање, јога, хеланки, фармерки, фустани, здолништа или свечени настани. Можеме да замислиме колку убаво би изгледале со нашата беспрекорна памучна долна облека на вашето тело. Овие гаќички исто така не се вкопуваат во кожата и не се протегаат. Линиите на шевовите се мазни и не иритираат. Удобно за носење и останува на место цел ден.
  • WZX женски машки гаќички од најлонска долна облека без шевови, растеглива боксер
    WZX женски машки гаќички од најлонска долна облека без шевови, растеглива боксер
    Бесшевни женски гаќички за боксерски гаќички за вежбање спандекс гаќиНашите безшевни гаќички за жени се направени од спандекс и најлон. Материјалот е лесен и дише и се чувствува како да не носите ништо. Што ќе направи да се чувствувате многу кул во лето. Поставата од 100% памук е многу мека и ја отстранува влагата. Тие можат да ја заштитат вашата приватност и да ве одржуваат свежи во текот на целиот ден. Има моден дизајн со шиење на шарена боја. Кога носите женска долна облека со фармерки, тие исто така ви даваат најдобра удобност без да ви ги дават бутовите.
  • WZX женски бикини гаќички Бесшевни долна облека Меки мазни хипстерски гаќи
    WZX женски бикини гаќички Бесшевни долна облека Меки мазни хипстерски гаќи
    Женски невидливи безшевни хипстерски гаќички со целосна покриеност Производител OEM ODMУлтра меката проѕирна мрежеста ткаенина носи поголема циркулација на воздухот и го измазнува изгледот на целулитот на колковите и задниот дел. Мудар избор во лето. Ладење на долниот дел и бутот. Чистата памучна гарнитура за меѓуножје ја штити вашата приватна област додека ја одржува ладна. Високо еластична ткаенина ги покрива вашите ленти од средината до долниот дел на стомакот, појасот и нозете. Уникатниот дизајн на танга малку ви го подига долниот дел. Нашата беспрекорна хипстерска долна облека ви помага да ја изградите формата на телото и да изгледате зачудувачки.
  • WZX женска долна облека Памучни гаќички за дишење без шевови Женски хипстерски гаќи Без приказ Сиви гаќи
    WZX женска долна облека Памучни гаќички за дишење без шевови Женски хипстерски гаќи Без приказ Сиви гаќи
    Женски безшевни класични хипстерски кратки бикини гаќичкиНова засилена конструкција за подолготрајна Удобност и издржливост за овие супер удобни беспрекорни долна облека за бикини со средна висина. Етикетирањето без ознаки и дизајнот без шевови го елиминира триењето додека ги минимизира линиите на гаќичките кои не се појавуваат, а се карактеризира со целосна покриеност со средна висина. Брзо сушење, перење во движење со овие спортски гаќички кои дишат, обезбедува брзо сушење, совршено за вежбање, патување и активен животен стил.
  • WZX Жени со целосна покриеност дами гаќи со плус големина OEM ODM Краток производител
    WZX Жени со целосна покриеност дами гаќи со плус големина OEM ODM Краток производител
    Женска долна облека со целосна покриеност, меки памучни гаќички со висок струк за дишење во еднобојни гаќички за жениОваа женска долна облека е изработена од супер мек и врвен памук што дише. Линиите на шевовите засилени со хипстерски гаќи се мазни на допир и совршено се обликуваат и доволно еластични. Без опуштање, без врзување или пилинг. Женската долна облека обезбедува ласкав изглед со удобно покривање под секоја облека. Тие имаат целосна покриеност на вашиот заден дел/задник и не се вози или се тркалаат надолу, материјал што дише кој е одличен за вежбање и нема видливи линии на гаќички под тесните панталони. Овие беспрекорни гаќички ја гушкаат вашата кожа за убаво да ги покажат вашите елегантни и секси облини.
  • WZX Женска спандекс долна облека Женски гаќички со висок струк со целосна покриеност
    WZX Женска спандекс долна облека Женски гаќички со висок струк со целосна покриеност
    Женски среден струк без мафин Топ целосна покриеност Кратка долна облека за жени на големо, беспрекорни гаќичкиКратката женска долна облека обезбедува ласкав изглед со удобно покривање под секоја облека. Нашата долна облека е многу функционална и можете да ја носите со вашите здолништа, како и со вашите разгорени фустани, фармерки со висок струк. Мекиот еластичен појас со ДВОСЛОЈНА ткаенина се наоѓа веднаш до половината. Без тркалање или натрупување, без компресија, но совршено притискање. Долната облека со висок пораст нуди умерена поддршка на стомакот и го намалува изгледот на горниот дел за мафини.
  • WZX Tie-Dye Женски гаќи со меки дишечки гаќи со низок појас за жени
    WZX Tie-Dye Женски гаќи со меки дишечки гаќи со низок појас за жени
    Танги за жени Бесшевни Не се прикажуваат танга, растеглива спандекс најлонска долна облека Кратка продажба на големоОваа женска долна облека со танга е висока еластична и одржува форма. Четиринасочни растегливи ткаенини со најлон и спандекс. Странична беспрекорна танга долна облека за жени значи без странични шевови& без ознаки за да се избегнат линии на гаќички под секоја облека како што се тесни фармерки, панталони за јога, спортски хеланки& кошула/фустан. Одлична за вежбање, ги задоволува сите ваши дневни потреби. Женска танга Spandex без памучно меѓуножје. Секси танга за жени со минимално покривање на грбот, но конкретно дизајнира удобно целосно покривање напред. Ултра дише без дополнителна ткаенина над пределот на меѓуножјето за да се избегне поместување на страна.
  • WZX долна облека Бесшевни хипстерски гаќички Меки дамски растеглички гаќички за дишење
    WZX долна облека Бесшевни хипстерски гаќички Меки дамски растеглички гаќички за дишење
    Бесшевни Boyshort гаќи за жени No Show Машки шорцеви Долна облека растеглива боксерСупер мека, лесна, симпатична, без шевови, издржлив, неверојатен нов моден стилски сјаен дизајн за дише, здрав и ја отстранува влагата, беспрекорни гаќички, меки и голема еластичност со двослоен појас покриен со ткаенина, е пријателски за вашата кожа и нема да се тркала или да остави траги на половината. Без избледување, Без намалување, Без иритација на кожата. Овие беспрекорни гаќички ја гушкаат вашата кожа за убаво да ги покажат вашите елегантни и секси облини.
  • Женски безшевни гаќички со висок струк WZX Essentials
    Женски безшевни гаќички со висок струк WZX Essentials
    Женска долна облека Меки гаќички со висок струк без шевовиНашата долна облека е направена од материјал од најлон и спандекс. Без избледување, собирање, иритација на кожата, таа е супер мека ткаенина и дише. Рамен еластичен појас што се растегнува, кој гарантирано ќе остане перење без равел после миење, Тој е поатрактивен и издржлив. Женската долна облека обезбедува ласкав изглед со удобно покривање под секоја облека. Тие имаат целосна покриеност на вашиот заден дел/задник и не се вози или се тркалаат надолу, материјал што дише кој е одличен за вежбање и нема видливи линии на гаќички под тесните панталони. Овие беспрекорни гаќички ја гушкаат вашата кожа за убаво да ги покажат вашите елегантни и секси облини.
  • WZX Women Hipster Фабрика за гаќи со низок појас
    WZX Women Hipster Фабрика за гаќи со низок појас
    Женски бикини гаќички Бесшевни долна облека што дише, меки растеглив, хипстерски гаќичкиЖенските гаќички за долна облека без шевови дизајнираат разновидна шема испреплетена со обоени предиво, овозможувајќи полесно да се соочите со секојдневниот живот или работа. Имаме машина SANTONY од 12 инчи -19 инчи за приспособување на различни големини според вашите потреби, приспособена и шема за поддршка. Сакаме да ви дадеме повеќе избор на бои за секојдневно носење, брзо да ви одговараме на облека во различна боја, да внимаваме да ја носите нашата невидлива долна облека за работа, среќен час, ноќен живот, ноќевање или дури и салонки, да ве одржува удобно цел ден& среќен. Ве молиме перете во машина или рачно перете со ладна вода, посебно темна боја, сушете се на ниско ниво, не пеглајте, не белејте. Со цел да се избегне собирање, ве молиме закачете го на ниско ниво на сушење или сушење. Без возење со било каков тип на движење. Погоден за дома, спиење и секојдневна употреба.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
Português
bahasa Indonesia
Latin
日本語
العربية
ภาษาไทย
français
한국어
Español
italiano
русский
Deutsch
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Тековен јазик:Македонски