Производителите на големопродажба на облеки

Вие сте на вистинското место за Производителите на големопродажба на облеки.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на Wanzhanxing Apparel.гарантираме дека е тука Wanzhanxing Apparel.
Речиси сите корисници сметаат дека ние ги произведуваме се ..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Производителите на големопродажба на облеки.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Како да изберете беспрекорен добавувач на облека за обликување кога ќе одлучите да го започнете вашиот бизнис?
    Како да изберете беспрекорен добавувач на облека за обликување кога ќе одлучите да го започнете вашиот бизнис?
    Ако вашиот ум е подготвен да започнете бизнис со облека за обликување, ќе треба да го најдете совршениот производител. На крајот на краиштата, што е бизнис со облека без соодветниот производ? Изборот на вистинската компанија за производство на облека за обликување треба да биде пресметана одлука.
  • 3D стерео сечење процес на изработка Shapewear Приватна етикета
    3D стерео сечење процес на изработка Shapewear Приватна етикета
    WZX Seamless Underwear Factory има повеќе од 50 вработени за развој на плетење и шиење. За долна облека без шевови, Првиот чекор што ни треба да ја направиме програмата за плетење, користете различни комбинации на предиво, најлон/полиестер/памук/модал/Tencel/бамбус/волна итн. користете единечна покривка или воздушна покривка спандекс. да користите машина со еден дијаметар.WZX има повеќе од 180 комплети машини, со дијаметар од 11-21 инчи. може да ги покрие децата во плус големини.Ние сме професионални производители и добавувачи во Кина кои се специјализирани за обезбедување висококвалитетни приспособени производи.Производите се ограничени, а услугата е неограничена. Срдечно ви посакуваме добредојде да дружите со нас. Прашајте сега!
  • WZX Фабрика за шиење Работилница Удобно тело обликувач Врвни компании за облекување
    WZX Фабрика за шиење Работилница Удобно тело обликувач Врвни компании за облекување
    Совети за купување облека за обликувањеДржете се до вашата големина - не купувајте помала големина намерно за дополнителна цврстина. Изберете облека за обликување која не е ниту премногу тесна, ниту премногу лабава. Носењето облека со мала големина ќе предизвика испакнатини и непријатност наместо да ги измазнува.Купете различни типови на облекување - Една облека нема да оди со сите ваши фустани. Треба да ја изградите вашата гардероба за обликување на телото исто како што ја градите вашата гардероба за облека. Потребна ви е разновидна облека за обликување за да одговарате на вашата облека.Испробајте го - Повеќе е препорачливо да купувате облека за обликување во продавници, наместо преку Интернет, бидејќи ќе можете да ја пробате и да знаете како ви одговара. Кога носите облека за обликување, седнете за да видите каде ткаенината се стега или олабавува. Треба да можете да седите и стоите без да се чувствувате непријатно.Исто така, облеката за обликување не треба да влијае на вашето дишење.Тестирајте ја облеката со облеката - Важно е да ја испробате облеката со облеката што планирате да ја носите, за да проверите дали конечниот изглед е она кон што се стремите.
  • WZX фабрички производ Прикажи преглед OEM ODM беспрекорен производител
    WZX фабрички производ Прикажи преглед OEM ODM беспрекорен производител
    Ние сме професионален производител на фабрика за долна облека без шевови, ние сме специјализирани за беспрекорна облека за обликување, активна облека, облека за трудници, долна облека без шевови итн.Ние сме компанија со целосна услуга која може да се справи со сите ваши потреби покрај самиот производ.Можеме да дизајнираме и произведуваме висечки ознаки, секаков вид пакување или брендирани материјали за пакување, печатење со ладна подлога, етикетирање печати, прилагодено етикетирање за пренос на топлина, баркодирање и повеќе... Можеме дури и да споделиме некои од нашите фотографии и видеа со вас за да не мора ни да се грижите за фотосесија!Доколку ви требаат некои конкретни информации или сакате да стапите во контакт со некој од нашите продажни претставници, можете да контактирате со нас преку е-пошта, телефон или WhatsApp (+86 134 808 08978)
  • WZX Бесшевни фабрика за долна облека Производител на облека за жени OEM ODM
    WZX Бесшевни фабрика за долна облека Производител на облека за жени OEM ODM
    Ова е нашата работилница за шиење, нашите искусни занаетчии ќе ги користат машините за брзо и педантно шиење на производите. Следејќи го напред занаетчискиот дух и следејќи го најновиот моден тренд, секогаш ќе бидеме подготвени да им понудиме на нашите клиенти најздраво и најудобно.#Wholesale Shapewear# Shapewear Manufacturer# Shapewear Private Label# Custom Shapewear
  • Shapewear Private Label Manufacturer Бесшевни големопродажба на телото обликувач Фабрика
    Shapewear Private Label Manufacturer Бесшевни големопродажба на телото обликувач Фабрика
    Wanzhanxing Apparel  Co., Ltd е професионален производител на големопродажба на фабрика за облекување, специјализиран за производство на беспрекорна долна облека, облека за обликување, активна облека, облека за породилно, итн. Нашата фабрика основана во 2004 година, зафаќа површина од 13.500 квадратни метри, а месечното производство е 750.000 парчиња. имаме САНТОНИ машини без шевови увезени од Италија, цилиндарот е од 12 до 19 инчи. Ова е нашата работилница за беспрекорно производство, а нашите професионални отпечатоци се примероци за дебагирање.# Добавувачи на големопродажба на облекување #Shapewear Wholesale# Производител на облеки
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
Português
bahasa Indonesia
Latin
日本語
العربية
ภาษาไทย
français
한국어
Español
italiano
русский
Deutsch
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Тековен јазик:Македонски