Warta
VR

Kenapa wanita tresna shapewear dadi luwih?

2021/10/27

Wanzhanxing Apparel Co., Ltd.

Shapewear menehi support dedeg piadeg


  Senajan sandhangan utamané dipigunakaké kanggo pelangsing awak, shapewear uga menehi support kanggo weteng, susu, lan wilayah bali. Produsèn jeroan A wanita dipercaya kang bakal gawé mau ing sawetara gaya kaya vests slim utawa bodysuits sing munggah menyang ing-kutang push dodo munggah lan ndhukung kotang. Iki jinis wuda uga menehi support nyaman kanggo mburi. dhadha suwene lan support bali bantuan kanggo ngadeg utawa njagong munggah terus, saéngga Ngapikake dedeg piadeg. A dedeg piadeg apik ora mung ono gunane kanggo kapercayan lan kaendahan, nanging wis akeh keuntungan kesehatan. A dedeg piadeg apik ngijini sampeyan kanggo ambegan bener, mbenakake aliran getih, lan strengthens utomo lan liyane joints.

Menehi Women a Katon slimmer


  Alesan paling wanita nggunakake shapewear iku kanggo katon slimmer. Ing alam lan desain awak shaper ngidini kanggo ngilangke bulges bayangan saka katon awak nalika sijine ing sandhangan. Iku ora iki kanthi ngisep ing kabeh lumps saka lemak saka awak, menehi klambi khusus Panjenengan kasempatan kanggo accentuate tokoh atraktif. Paling wong manfaat rusak bobot liwat ngleksanani lan diet ngukur lan gumantung shapewear kanggo nyedhiyani karo kapercayan kanggo nyandhang sandhangan tartamtu. Meh saben celebrity lumampah abang Efesus karpet shapewear kanggo katon luwih atraktif lan nggedhekake sing poto-kapercayan.


 Shapewear Apa Nyaman lan diskrèt


jeroan iku gampang kanggo nyandhang lan discretely conceals bulges bayangan ing awak kanggo menehi dipikir sampurna slim. Shapewear wis rampung wicaksana sing nyandhang iku ngisor sandhangané. Sandhangan duwe materi lycra lancip sing ngijini sampeyan kanggo nyandhang ngisor ageman nyenyet, rok, utawa jins ceking tanpa sapa noticing. Apa liyane? Shapewear banget nyaman amarga saka materi Gamelan. Padha uga tameng pupu saka brushing saben liyane lan nggawe sumelang sing lumaku.



        

High pinggul kontrol weteng agêng-thigh kathok cendhak

        

Lace jahitan breathable rapi panty

        

kontrol High Cut weteng komprèsi thong

        

Maternity agêng-thigh support padharan boyshort



Shapewear Menehi Women a Wide Wardrobe Choice


Wanita kaya ngayahi karo gaya sandhangan beda. Nanging, manéka awak lan tokoh matesi sing dipilih saka klambi khusus. Kanthi nggunakake rapi shapewear, sampeyan ora kudu padha sumelang bab carane desain sandhangan pas utawa dipikir ing sampeyan. Corsets lan Shapers awak bisa nindakake mukjijat kanggo mbantu pas apik menyang nyenyet ndhuwur utawa sore sugih sampeyan pengin sijine.


Nalika ditampilake, jeroan shapewear punika Kajaba iku wujud kanggo lemari klambi wong wadon kang. Nanging ngidini wanita kanggo ing kontrol pilihanipun saka klambi khusus ing kahanan apa wae. Nalika tuku shapewear, nggawe manawa kanggo nimbang ukuran sandhangan, materi, lan niat iku. Sampeyan bisa tuku shapewear saka toko lingerie lokal utawa supaya saka manufaktur dipercaya.


Salah manufaktur shapewear dipercoyo kasedhiya punika WZX Seamless Grosir Shapewear Produsen. We are Panjenengan Go-Produsèn shapewear minimal order kurang, lan kita ngekspor variétas produk shapewear kanggo panggonan ing saindhenging donya. Kita bisa nangani pesenan akeh ing jumlah kurang lan ngirim menyang wanita kabeh sak donya nduweni.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
chat_online
Pilih basa liyane
English English Português Português bahasa Indonesia bahasa Indonesia Latin Latin 日本語 日本語 العربية العربية ภาษาไทย ภาษาไทย français français 한국어 한국어 Español Español italiano italiano русский русский Deutsch Deutsch Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa