WZX Product News
VR


WZX - Produsen Pabrik Selu Profesional 

Shantou Wanzhanxing Pagunungan CO. LTD. minangka pabrik sertifikat BSCI, ChinaProdusen Grosir, Top Shapewear perusahaan, sing nutupi 13,500 meter persegi. Pabrik ngeyel babagan konsep pangayoman ekologis lan lingkungan nalika nggunakake teknologi sing paling canggih kanggo menehi layanan kanggo merek sampeyan. Kita wis nyedhiyakakeOEM&Layanan ODM Kanggo pelanggan saka kabeh ndonya, AS, UK, CA, au, lan liya-liyane, apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan:


1. Kita bisa ngatur produk miturut syarat sampeyan

2.Kami bisa cepet nggawe conto lan ngirim dheweke ing 7 dina.

3. Kita bisa ngatur logo kanggo band sampeyan.

4. Kita bisa ngatur warna sing disenengi.

5. Kita bisa nggawe produk kanthi ukuran kanthi teknologi lancar.

6. Kita bisa ngatur pola sing dikepengini.

      
        

Mesin lancar Saneti

Kanthi nyampur benang sing beda karo teknologi lancar, produk kasebut duwe fungsi khusus lan tampilan pola sing warni.

        

Bengkel sewing

Mesin ing bengkel sewing diimpor saka Jepang lan dilakokno dening buruh njahit sing ngalami.


        

Transfer Logo

Kita duwe logo Hot Departemen Panas, sing nyedhiyakake layanan transfer transfer panas panas khusus.


        

Departemen desain

Tim Senior, kanthi kemampuan pangembangan produk independen, tutul potensial pasar.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Português Português bahasa Indonesia bahasa Indonesia Latin Latin 日本語 日本語 العربية العربية ภาษาไทย ภาษาไทย français français 한국어 한국어 Español Español italiano italiano русский русский Deutsch Deutsch Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa