Warta Industri
VR

WZX-Napa Nganggo Seamless Shapewear Tank Body Shaper Compression Top?

2021/07/28

Napa Nganggo Seamless Shapewear Tank Top Body Shaper Compression Kamisol?

-W Z X-

Nylontanktop shapewear karo breathability apik lan efek Kelembapan-wicking. Ana macem-macem gaya tank top shapewear, kayata tank top shapewear open-bust, rompi shapewear nirkabel, rompi shapewear karo tali underwired lan sudhut, tank tops shapewear wanita kanggo wanita karo bra dibangun lan gaya beda kanggo tujuan beda.


Tank top shapewear sing penting minangka potongan kasual sing penting kanggo nganggo lapisan utawa piyambak.


Tank top shapewear ora mung bisa dianggo dhewe, kaya camisole saben dina, nanging uga luwih fungsional tinimbang rompi saben dina, tank top shapewear sing mbantu ngresiki gumpalan lan mbentuk sosok wanita.


Tank top Shapewear minangka kontrol weteng lan mbentuk garis pinggang lan nggawe luwih gampang kanggo wanita nganggo sandhangan wanita modis sing apik.


Tank top shapewear sing nyaman bisa dipakai langsung minangka camisole saben dina lan nduweni regangan 4 arah sing banget elastis lan ora ngiket.


Digawe saka nilon lan spandex kualitas dhuwur, padha ora stuffy sanajan ing mangsa panas.


Sampeyan uga bisa milih kanggo ngatur produk shapewear nganggo benang fungsional lan nambah benang rasa kadhemen kanggo menehi produk shapewear luwih karakter.


Yen sampeyan pengin tank top shapewear sampeyan bisa digunakake ing kabeh musim, sampeyan mung butuh nilon lan spandex lan tank top shapewear uga bisa dadi tops jeroan termal lan uga mbentuk awak wanita nalika musim dingin.


Wanita shapewear cami karo bra nampilaken tali sing ora dig in. Kompresi ndhuwur wanita body shaper menehi pas super nyaman sing ngrangkul dheweke kurva, nggawe wanita aran apik tenan nalika katon nggumunke.


Produsen shapewear WZX minangka pabrik shapewear saka China sing ndhukung kustomisasi kabeh jinis shapewear. Kita nggawe top shapewear kualitas dhuwur sing breathable, nyaman, lan banget stretchy.


Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita


Email:wzx@wzxmart.com

WhatsApp: +86 13480808978


    


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Português Português bahasa Indonesia bahasa Indonesia Latin Latin 日本語 日本語 العربية العربية ภาษาไทย ภาษาไทย français français 한국어 한국어 Español Español italiano italiano русский русский Deutsch Deutsch Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa