Produk
Waca liyane

Pakaian Wanzhanxing minangka pabrikan wana paling apik, kita fokus ing jeroan jeroan, Shestel, ActiveWear, Slip ActiveWear, ELveWear, Slip Daging lan Produk Matasionalitas. Produk kita kalebu slip busana shapewear, celonone celana, kathok kendal, badan olahraga, bra olahraga lan legging olahraga. Kajaba iku, kita bisa nyedhiyani ODM& Layanan OEM.

Pembekal Shopewear Wanita WZX Tummy Ngontrol Custom Body Shaper Custom
Pembekal Shopewear Wanita WZX Tummy Ngontrol Custom Body Shaper Custom
Wanita Pinggang Wanita Lengkap Werna Werna Awak Lengkap Langsing Langsing Mid-Pupu Shaper Butt ShapewearSukar awak sing langsing iki digawe saka kain sing alus banget, silkky, alus, lan ambegan, korset Leotaard jero sing dumadi saka nilon lan spandeks. Bodysuit khas iki bisa digunakake sedina muput, kanthi gampang mbentuk kurva pinggang lan hip sing sampurna, menehi kurva sexier sing luwih apik mbantu sampeyan katon gedhe utawa nggawe awak, duwe hourglass sing apik tokoh, nggawe menarik.
Kompresi Wanita Wanita WZX Kontrol Grosir Grosir Bodysuit
Kompresi Wanita Wanita WZX Kontrol Grosir Grosir Bodysuit
Toping Pinggang Pelatih Wanita Pinggang Wanita Pinggang Badan Awak Lengkap Seksi Seksi Seksi Seksi Sexy V Neck Leoutard Stretchy BodysuitBodysuit tanpa lengan kanggo wanita nggunakake kerajinan khusus nggawe komprèsi sing kuat ing sisih tengah, bungkus pinggul& padharan& Mbalik maneh, kenceng weteng lan bali kanthi apik, uga bisa ndhelikake nabrak lan bulg ing sisih loro kanggo langsing pinggul, menehi tokoh Hourglass sing apik. Bodysuit lancar kanggo wanita kanthi desain v-neck klasik, kolarbone, collagone, dodo, lan rai bakal dadi groomed apik. Puncak tanpa lengan wanita bisa dipakai nganggo bra favorit, sing mbantu ngangkat garis dada lan nuduhake bentuk jam seksi seksi.
Shaper Shaper Shaper Shaper Shaper Celling Shert ing Dhukungan OEM Belly Oem ODD
Shaper Shaper Shaper Shaper Shaper Celling Shert ing Dhukungan OEM Belly Oem ODD
Shorts Shopewear Wanita Bersalin Wanita Sapi Telanjang Pramuka TinggiWapewear Bumi Bersama Boyority Shopewears Shampewear, bali, lan pinggul sing lancar ing gaun lan benjolan, lan menehi dhukungan ing weteng, lan nyengkuyung weteng tuwuh. Celana Shapewear sing alus lan kulit sing ringkih ora katon ing busana ibu, aman kanthi ketat kanggo meteng kesehatan. Mama bisa nyandhang ing kesempatan sing penting, pancuran bayi, fotografi ibu, uga kanggo nyandhang saben dinane.
WZX WIX FULL Slip Slip Spaghetti Strap Shapewear Produsen OEM ODM
WZX WIX FULL Slip Slip Spaghetti Strap Shapewear Produsen OEM ODM
Lengkap kanggo wanita sing ana sandhangan lutut spageti lutut spageti lutut lutut wengiGaun Tunika iki digawe saka Lightweight digawe saka bahan sing bisa ambegan, perasaan tutul kain wis lancar. Meh mokal kanggo nolak vibes sing apik banget ing busana busana tanpa sacara musim panas. Desain sing nggumunake yaiku busana musim panas kasual sing duwe tali spageti tali lan garis leher spagety sendok sing bisa nggawe tampilan clavicle, lan desain kaping pindho nambah rasa elegan lan ora bakal bisa ndeleng. Gaya klasik: gaya lurus cocog kanggo tokoh sing luwih akeh wong, lan panutup pantai sing luwih dhasar yaiku sampurna kanggo luwih akeh kesempatan.
Layanan Kustomisasi merek

Layanan desain / Buktian Cepet / Produk Produk / Ukuran PLUS-PLUS / Logo Percetakan / Logo Cepet / Komunikasi Cepet / Komunikasi Komunikasi Komunikasi

Wanzhanxing Pagarangan CO. LTD. minangka pabrik sertifikat BSCI. Kita nyedhiyani para pelanggan kanthi badan bodysuit shapewear sing ora apik, jeroan dhasar, ActiveWear saben dina, Shopewear paling apik kanggo weteng lan produk bersalen lan sustainable, kanggo nggabungake layanan pelanggan kelas donya. Kita nyedhiyakake layanan desain lan buntut miturut panjaluk pelanggan karo tim komunikasi profesional.

Produk sing diprodhuksi yaiku pewarnaan perlindungan lingkungan.

Kita bisa nindakake bukti cepet 7-dina lan percetakan logo pribadi.

Apa sampeyan nggoleki pabrikan Shampewear sing paling apik? Ing kene kita, kirimake email utawa Whatapp lan wong saka tim kita bakal bali maneh sajrone 12 jam.

  • Pabrik sing diverifikasi

    Pabrik duwe sertifikasi BSCI. Benang kasebut duwe sertifikasi Oeko-Tex.

  • Tim Professional Rd

    Tim profesional nggawe produk badan wapewear sing paling apik lan paling apik lan ngatur merek pribadi kanggo pelanggan.

  • Mesin lancar kanthi pirang-pirang ukuran

    Bengkel lancar kanthi mesin santhi lan 12 inci - 19 inci. Bisa ngasilake macem-macem ukuran lan produk ukuran sing ditambah.

  • Pangiriman cepet

    Kapasitas produksi sing cukup lan pangiriman kanthi cepet.

    Luwih saka sepuluh taun pengalaman ing ekspor.

  • 2004+
    Panyiapan perusahaan
  • 300+
    Personel perusahaan
  • 13500+
    Wilayah Pabrik
Wanzhanxing Pagarangan CO. LTD.

Wanzhanxing Pagarangan CO. LTD. Apa produsen bukit profesional, sing nutupi area 13,500 meter persegi, kanthi kapasitas produksi sing cukup lan pangiriman punctual. Kita wis nyedhiyakake OEM&Layanan ODM kanggo pelanggan saka kabeh jagad, USA, UK, CA, au, au, kr, ect.

Pabrik ngeyel babagan konsep pangayoman ekologis lan lingkungan nalika nggunakake teknologi sing paling canggih kanggo menehi layanan kanggo merek sampeyan:

1. Tim desain senior khusus, nyedhiyakake desain awak wapewear independen lan bukti cepet 7 dina.

2. Bengkel lancar cerdas, kanthi mesin santoni sing cerdas 12 inci diimpor saka Italia.

3. Kerjasama karo merek Nilit, supplier benang Oko-tex100.

4. Pewarna lingkungan lan busana lancar sing diluncurake.

5. Custom layanan merek sampeyan kalebu logo, ngemas, tag logo, ect.

6. Tim Pelanggan Profesional nyedhiyakake layanan sing efisien.

Kita minangka pabrikan wapewear profesional. "Inovasi, efisiensi, integritas" yaiku tugas Tenet lan budaya perusahaan kita.

Kita ngarepake kerjasama sing tulus karo sampeyan.

Kasus
Waca liyane

Tailed kanggo sampeyan tren paling anyar saka Bodysuit Bodysuit / Brosur Grosir / Accative ActiveWear.

WZX-Bebas-bukti Bebas Buah Buah WZX Show Shopewear Company
WZX-Bebas-bukti Bebas Buah Buah WZX Show Shopewear Company
WZX minangka pabrik BSCI khusus kanggo ngekspor ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad suwene 16 taun, duwe jaringan dodolan global lan macem-macem dodolan ing saindenging 7 bawana lan 53 negara.Video babagan pabrik kerja saben dina pabrik, gudang kasebut bledug-bledug lan bukti-bukti kelembapan. Yen barang-barang kasebut ngliwati kabeh pemeriksaan, bakal dikirim menyang departemen iki kanggo ngemas lan pengiriman.Apa sampeyan nggoleki produsen bentuke wapewewear, utawa produk bersalin?Ora katon maneh. Sampeyan ing panggonan sing bener!
Proses WZX Ironing Pabrik Manu Manuas
Proses WZX Ironing Pabrik Manu Manuas
Pabrik produsen salju tanpa lapisan wzx yaikuPerusahaan Top Shestewear lan Pemasok Shapewear Grosir.Iki minangka video proses ironing, staf kita angel digunakake ing bengkel ironing.Kita duwe proses sampel dhasar kanggo jeroan, produk, produk, lan buku ibu.Kita ndhukung layanan sampel khusus minangka desain khusus lan nyedhiyakake layanan merek sing mandheg.Ngandhut babagan ngasilake produk berkualitas tinggi ndadekake kita entuk sukses. Lan kita kepengin entuk sukses karo sampeyan.
WZX proses Design Sample saka Custom Gaya programming kanggo Machine OEM ODM Seamless Underwear Produsen
WZX proses Design Sample saka Custom Gaya programming kanggo Machine OEM ODM Seamless Underwear Produsen
Nalika kita nampa rancangan, kita bakal maneh designs kanggo ndeleng yen lagi ing Kapabilitas Manufaktur kita. Yen item kita kasengsem ing lan nampa Kutipan kita, langkah sabanjure punika proses sampling. chef kita adat bakal desain ing komputer kanggo teka munggah karo program produk, banjur bakal nyambung mesin karo program, mesin rapi bakal gawé prodhuk gumantung program, sampel pisanan isa munggah.Grosir Professional Shapewear Produsen, Grosir Suppliers Shapewear, WZX Seamless Underwear Produsen, We njamin kualitas apik lan regane paling, kanggo katrangan luwih bab produk kita please contact us!
WZX Fast Ngirim Good Paket Prodessional Produsen
WZX Fast Ngirim Good Paket Prodessional Produsen
Kita lagi manufaktur profesional lan supplier in China sing specialized ing nyediakake produk selaras kualitas.Departemen packing kasusun saka luwih saka 70 Staff experienced.pengawasan jarum bakal conducted sadurunge kabeh barang sing kothak kanggo mesthekake yen ana produk logam ing kabeh barang kothak kanggo njamin safety saka barang.We kudu solusi sampurna ing kabèh aspèk proses tenun: produksi supaya, transportasi materi, teknologi nenun, lan pangopènan mesin.Minangka Shapewear Produsen Grosir, ora katêkan nyaman kanggo nyandhang, rega cukup kanggo barang.Mung aran gratis kanggo priksaan!
Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, Tulis kanggo kita

Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten